28.07.2009 г., 17:25 ч.

Рисувани мечти 

  Поезия » Друга
1315 0 4

Пясъчният замък разруши се

от морето и от силните лъчи,

а вятър песъчинките разнесе

из девствените дълбини.

 

По брега следи оставят

нашите рисувани мечти,

и те може бързо да изчезнат,

но огънят им тлее, не гори.

 

Други хора ще ги видят,

начертаните с ръка мечти,

аз – принцесата на замък,

който пясъчният вятър построи.

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??