Nov 10, 2008, 11:17 AM

Роб 

  Poetry
573 0 1
Защо робуваш на този господар,
отнел мечтите ти, душата ти, ти си на другия тротоар.
Аз те виждам от далече,
не спря ли да плачеш вече?
Тръгна да пресичаш, да стигнеш до мен,
но върна се... Все още си пленен...
Седиш отново там сам
и търсиш очите ми, чувстваш се преебан...
Помощта си ти отдадох,
доверието  продадох...
Но ти прие това,
че в живота е по лесно с онова!
Отдавна нарисувана е твоята съдба...
Да гниеш, да се мъчиш, да страдаш сам на света!
Вече не желая да ти подам ръка...

© Светлозар Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??