Feb 12, 2020, 11:57 PM

Роди се сълза 

  Poetry » Love
632 0 3

Прашинка ли вятърът тъжен навя

във очите ти моя Любима?

Тихомълком в душата роди се сълза

и смрази я студената Зима.

 

Гали изгрев очите ми с нова заря!

Преспите утре неще да ги има...

Ще поникнат в градината нови цветя...

Пролетта е изящна, непредвидима...

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??