Българийо мила,
красива страна,
обичам те много,
Родино една!
Премина през робство,
през страх и тъга,
но с твоята сила
пред тях устоя.
Прекрасна природа,
вековни земи.
Българийо моя,
за мен всичко си ти!
© Даниела All rights reserved.
За такава красива Родина, във чужбина мечтаят мнозина!