Apr 1, 2009, 12:46 PM

Романтичен пасианс 

  Poetry » Humour
1879 0 29

Романтичен пасианс

     (Изповед на един стар котарак)

 

Две страхотни мацки млади,

елегантни и пластични,

освежиха с глътки радост

носталгичата ми личност.

Срещата ни бе случайна,

на едно вечерно парти.

Всичките ми мъжки тайни

разкодираха на карти.

Интегрално ги редиха -

край валето дами разни

кротко, трепетно и тихо

пренареждаха съблазни...

Романтичната атака

и събудените страсти

разглобиха мен, близнака,

на съставните ми части...

                         1 април 2009 г.

 

© Николай Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??