Jul 5, 2017, 4:27 PM

Романтик 

  Poetry » Love
416 0 1

  Романтик

 

 

Казват, бил съм романтик,

В този нов век, в който

всеки млад човек, за да се хареса, се прави на велик!

Да го видят, забележат, да се запознае,

младите момичета той да опознае.

 

Да направиш комплимент на една жена,

да я поканиш на среща с роза в ръка,

да говорите за теб, за нея неща който харесва тя,

за Живота, виното и Любовта!

Да вървите заедно, ръка в ръка,

да слеете устни в целувка вълшебна,

да я прегърнеш както никой досега,

да усети ударите на сърцето ти тя,

да се усмихнеш неволно сега,

да ти отвърне с усмивка и тя веднага.

Романтика, чувства без много пара,

а за някои жени важно е и това.

А дали това е най-важно в Любовта?

Да това съм аз, романтик,

обикновен Човек, не велик!

Ако намериш любимата жена,

дари я с обич и романтика.

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??