Apr 5, 2016, 8:10 PM

Romeo and Juliet 

  Poetry » Other
282 0 0

Аз помня усмивката приветна
и всяка песен, отправяна към мен.
Но като Ромео и Жулиета
и ние трябва да умрем...

Аз помня усмивката ти още
и сега казвам ти със сила сетна:
"и ние, срещайки се нощем,
наподобявахме Ромео и Жулиета!..."
                    ...
Аз помня усмивката приветна
и всяка песен, отправяна към мен...
Но, Ромео, аз съм твоята Жулиета,
ала днес е последният ни ден!...

© F. G. R. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??