Jan 4, 2007, 12:15 PM

Роза 

  Poetry
786 0 3
Роза,тъй красива.
Красива,но бодлива.
Трънлива,но сънлива.
Роза,тъй безлична.
Безлично нетипична.
Нежно безразлична.
Нежелана,но различна.
Жива,тъй красива.
Мъртво нечуплива.
Роза,бяла,дива.
Самотна,но щастлива.

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??