Jul 15, 2007, 2:33 PM

Роза или.... 

  Poetry
618 0 5

        Роза или......

 

На моя ден рожден ми подари

червена роза.

Тя кърви....,

от чувствата, които е узнала

в ръцете ти, когато е стояла.

На твоя – аз ще ти я върна,

но бяла, чиста, преродена.

Със плам сърцето твое ще обгърна –

душата ти към мен е устремена!

Така се случва често във живота –

разменяме си рози със бодли.

Докато с теб изваем красотата,

доброто подминава ни....нали?

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??