Dec 15, 2014, 10:29 AM  

Розоцветна ухая 

  Poetry » Landscape
449 0 1

РОЗОЦВЕТНА УХАЯ

 

Ти лист от листата,

В омайната багра на ален покров,

Цветуваш в градини на шепот и зов,

цветнееш в града,  разпиляваш омая,

Цъфтиш сред дъжда - розоцветна ухая.

 

И листчета малки от тебе роят се

Безименни перли цветнисти броят се,

На стълб от бодлите на твоя обков,

Ти носиш ни радост и цветна любов.

© Кристиан Ковачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Чудно стихотворение за розоцветните, ухаещи на любов цветя!
    Поздрав за хубавото посвещение и красивия стих!
Random works
: ??:??