Jan 23, 2011, 7:35 PM

Ръка за ръка 

  Poetry » Love
784 0 2

По две ръце мечтана близост тече.
От две очи зелена пролет искри,
в тях жена красиви цветя бере,
до нея мъж цветя набрани държи.

От две сълзи кристална любов изгря,
на две сърца безкрайна обич дари.
Ръка за ръка - още нощем вървят,
по път широк в свят вълшебен почти.


        Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??