Oct 26, 2020, 1:26 AM

Ръми дъждът... 

  Poetry » Love
452 0 2

Ръми дъждът...

Капчукът на мечтата

отново пее.

Споменът вали...

Блестят светкавиците

на Очакването

и радостта 

като Тъга гърми...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??