Dec 4, 2019, 10:20 AM

С ангелски крила 

  Poetry » Free verse
583 3 9

От неизмислени истини

боли гредореда

обграждащ сърцето, 

а в саркофага 

на спомените 

изпуснатите възможности

отлитат с крилата на ангел... 

 

22.08.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??