Sep 17, 2008, 10:45 PM

С болка 

  Poetry » Love
711 0 2


Отивам си. Във вихъра на танца
със болката ми бягаме от теб,
в дълбокото ми празно ме очаква
една пътека, окована в лед,
а аз загубих балните пантофки
далеч преди дванадесет часа;
напивах се от твоите целувки
и махнах маската си, без да разбера.
И ти позна ме. Стреснат се отдръпна.
Аз чувах само на страха смеха.
Сама дойдох. Със болка ще си тръгна.
Кой казва, че се случват чудеса?

© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??