Jul 16, 2010, 11:56 AM

С целувка на делфини 

  Poetry
1130 0 5

Възторг изпитвам и желая

в алеите на мъдростта ти,

в цвят от слава да ухая

и будя с проза мисълта ти.

 

И в листопада на мечтите

да съм знамение и вяра,

прозорец да съм за очите,

копнеж  в сърцето  да те сгрява.

 

Сълза гореща да съм, пламък,

огнище за страстта ти буйна

и първия най-вкусен залък,

река от обич бързоструйна.

 

Да... капка от кръвта ти жарка,

в една целувка на делфини,

вълна бушуваща и ярка,

любов, нестихваща години.

 

© Валентин Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??