Jun 22, 2005, 2:47 PM

***(С черпака...) 

  Poetry
960 0 3
С черпака небесен
ще загреба звезди
и ще отпия нощ...

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??