Dec 11, 2020, 4:40 PM

С дъх на мандарина 

  Poetry
300 6 16

О, колко пъти мога да умирам -

в очите ти със цвят на старо злато,

в целувки - по-опиващи от вино!

О, колко пъти мога да се раждам!

И колко пъти мога да се влюбя,

събрала въздуха на пеперуди

и върнала сърцето си от ъгъла

на всичките ненужни предразсъдъци.

О, колко пъти вече се стопявам -

по устните ти с дъх на мандарина.

Сърцето е сърце , за да пленява.

Животът е живот – за да те имам.

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??