Jul 26, 2020, 7:44 PM

С дъх на щастие 

  Poetry
480 3 0

Душата ухае на дете 

и щастието вдишва със затворени очи. 
Мигът е мястото, 
където ти се иска времето да спре
и дъхът по-дълго в теб да задържи. 

 


 

© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??