Aug 31, 2007, 12:09 PM

С име на жена 

  Poetry
704 0 6
 

Да бях звездичка на небето,

ти щеше да си моята луна.

С вълшебство щях да те повикам,

защото аз съм с име на Жена!


Да бях роса, а ти тревичка,

зажадняла щях да те спася.

Със капчица живота ти ще върна,

защото аз съм с име на Жена!


Да бях мелодия, а ти - красива песен.

Ний двамата - душата ни една,

щяхме да сме заедно за вечно,

защото аз съм с име на жена!


Да бях червено вино в твойта чаша,

ще ме отпиеш ти в нощта.

С вълшебство щях да те омая,

защото аз съм с име на Жена!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??