Apr 6, 2022, 7:37 PM

С лика на мама... 

  Poetry » Other
324 0 0

Ти трепна с трус. И дъх от болка.
Конвулс, конвулс. По пладне знойно.

 

А блесна с лъч. В жарта на слънце.
Да вдишам пръв. Цветче от зрънце.

 

Ти трепна в ден. И светна в сянка.
Да бдиш над мен. С лика на мама.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??