Oct 17, 2009, 4:34 PM

С листенца от любов 

  Poetry
729 0 10



спри за малко

отдъхни

чуй в тихото

как само дъждът шепти

обичам

меланхолично нежната му песен

тя връща спомени

гали

сипе и мечти

 

послушай го

седни

а аз

ще ти приготвя чай

с листенца мента

и искрена любов

 

  

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??