May 30, 2018, 11:13 PM

С любов 

  Poetry
235 0 0

зло
се награждава
със забрава

 

и
с отпор
за да не се повтаря

 

а добро
с добро
се споменава

 

и
с любов
която да разгаря

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??