Jun 17, 2023, 12:23 PM

С Любов по пътя си вървим 

  Poetry » Love
441 2 2
 

Магия истинска и бяла
във теб единствено съзрях,
и двама, в общото начало,
пътуваме без страх,
защото си държим ръцете,
защото сме си ний опора,
защото, тъй е, разберете,
Любов щом няма... не сме хора!

 

15.08.2022.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??