Jan 4, 2015, 9:57 PM

С него 

  Poetry
594 0 13


Приятно е да ме гали,
в косите ми 
пръстите си да заравя,
по лицето си
дъха му да усещам,
в мразовита вечер
неговите приказки да слушам,
а в знойно лято –
шепота му ободряващ.
 
… и как главата ми
с ръцете си обгръща,
от врата надолу
бавно пръсти спуска…
Обичам прегръдката му мощна,
от която понякога
дъхът ми спира.
 
Да,
с вятъра обичам
да флиртувам.
 
 
 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??