Feb 12, 2009, 6:07 PM

С отворени очи 

  Poetry » Love
478 0 2
Страхуваш се и лъжеш пак банално!
Омръзна ми от твоите лъжи!
Не искам да постъпвам травиално,
но изгоря ли те - ще те боли!

Кармична спирка в път далечен,
нечакан и неканен зов,
житейска гара - огън вечен
за малко закъснялата любов...

И втурнах се към теб с очи засмени,
не виждах и не търсех брод,
но твойте чувства са стаени,
страхуват се от новия живот.

Не мога! Уморих се! Ще почина!
Безкрайно търсих те - от заник до зори...
Ако не спра - ще падна, ще загина
по пътя леден с... отворени очи.

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • вярно, беше неточно попадение-един много себичен обект! Важното е, че при траги-комичните ситуация ни идва музата!
  • Това е едно неточно попадение.
    Намери правилното решение, Никол...
    Поздрав!
Random works
: ??:??