May 17, 2020, 12:41 PM

С разплискан, хладен дъжд потече мрака 

  Poetry
1104 12 12

С разплискан, хладен дъжд потече мрака

по топлите извивки на деня

и с глас на жълтоока кукумявка

над сгушените сенки прелетя.

Премина по пътеката на двора

и влезе като полъх  мак набран

остави спомена за тебе и за сбогом

поля горчивия, разлистил се бръшлян…

© Jean Christophe All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??