Jun 8, 2021, 5:34 PM

С теб 

  Poetry » Love
227 1 1

С ТЕБ

 

И нека си мислят,че съм малко луда....
Това отдавна не ме интересува...
В теб открих света с цветове на пеперуда,
и ненаситно, жадно искам  да лудувам... 

 

Мислите за теб, душата ми изпепеляват.....
Давам ти покорно  устните си  ненацелувани..
Предразсъдъци и свян  в допира се разтопяват....
Нощите разбуждат  блянове недосънувани....

 

И тръпнещи тела с разголени души,
любовно постилат меки сатени,
Онемяла прегръдка  нежно ни сгуши
Страстно се любим в  нощите кадифени

 

Ръцете, изплитат въже от прегръдките....
Замаяни от страст, обич, желание
едни от друг пием без да броим глътките....
и дълбоко топим се  в страстно стенание. 

 

Сънени в утрото   довършваме вечерята...
Допиваме сладостно виното в чашите....
и отново с магия ни  мами постелята,
където нежно шепнат  душите - нашите....

 

Какво пък толкова,да си мислят каквото си искат...
Към теб  звездите път от страсти ми начертаха,
Тръпки по стените на сърцето ми  драскат... 
Живея любов за каквато много други... Мечтаха...

 

Написа Amapola R. I
Barcelona

© Iliana Raykova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??