Apr 27, 2008, 11:42 AM

С теб съм 

  Poetry » Love
2711 1 16
С теб съм, моя топла утринна зора,
чувствам те със душата си любяща.
Това си ти - една вълшебница добра,
подарила ми дни със страст кипяща.

С теб съм, моя най-слънчева мечта,
целувам те със устни зажаднели.
Малък ще се окаже за нас света,
сред звездите са нашите предели.

С теб съм, моя божествена светлина,
пазя те във сърцето си голямо.
Вплетохме обичта в нашата съдба,
облегни се на силното ми рамо.

С теб съм, моя прекрасна орхидея,
по пътеката на любовта те водя.
Щастливи двамата вървим по нея
към хоризонта син под небосвода.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??