Dec 13, 2008, 9:22 PM

С тебе бях 

  Poetry » Love
912 0 17
В една съдба сме двама вплетени
на една съдба се в огъня топим,
на бурите  вечно обречени
и радост и мъка заедно делим.

Ти по мъжки се бориш с несгодите,
простряли пред теб горящи платна,
аз по женски ти свалям оковите
подпряла на твоето рамо глава.

И сенки зловещи се в миг разсейват
като прогонени от вятъра вълни
и светли облаци над нас простират
на любовта ни жарките лъчи.

В една съдба сме двама вплетени,
на една съдба ний залъка делим,
в живот изтъкан от радост и болка
с теб двама към безкрая ще вървим.

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??