Dec 12, 2005, 9:22 PM

С усмивка ти надвий врага 

  Poetry
2049 0 2
Когато злото надделее
и сърцето ти се разяде,
душата ти сред грях живее
на дявола готова да се отдаде.

Когато мразиш силно някой
живота искаш да му провалиш
гроба свой голям копаеш
и след време зле ще съжалиш.

Макар нечестен и жесток
да е живота твой
помни, че злобата е лош порок,
и само щастието носи ти покой

С усмивка накажи врага
със песен го убий
със щастие си удължи мига -
живота твой ще бъде вечен !!!

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??