нека
с времето
не избледнява
любовта
а се
задълбочава
................................
нека
тя
заветно
единява
с времето
а не
да
залинява
................................
нека
се
и
овековечава
с времето
а не
да
е
(в) забрава
© Стоян Минев All rights reserved.