14.11.2019 г., 10:05 ч.

С времето 

  Поезия
125 0 0

                                                                            нека

                                                                       с времето

                                                                    не избледнява

 

                                                                         любовта

 

                                                                             а се

                                                                      задълбочава

 

                                                               ................................

 

                                                                            нека

                                                                              тя

                                                                          заветно

                                                                          единява

 

                                                                        с времето

 

                                                                             а не

                                                                              да

                                                                         залинява

 

                                                               ................................

 

                                                                           нека

                                                                             се

                                                                              и

                                                                     овековечава

 

                                                                      с времето

 

                                                                           а не

                                                                            да

                                                                             е

                                                                      (в) забрава

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??