Feb 20, 2020, 7:22 PM

С вяра, без съмнение се помоли 

  Poetry » Other
566 1 0

Когато душата ти боледува,
когато ти плаче сърцето, 
обърни се към Бог, той чува, 
твоите молитви от небето.
Протегни към него ти ръце, 
с вяра, без съмнение  се помоли, 
към Бог извикай от сърце
и той ще отговори, ще те изцели.
На отчаянието не се подавай, 
всяко огорчение в тебе изхвърли, 
моли се, никога не се предавай, 
колкото и силно да боли. 
И ще видиш скоро разрешение, 
но не се съмнявай ти, недей, 
за молитва ти вземи решение
и с Бога в святост заживей. 
Бог няма никога да те остави, 
само вярвай, без съмнение се помоли
и тогава в живота ти ще се прослави
и от всяка болка, мъка... Ще те изцели!

© Виктория Йолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??