May 22, 2007, 8:55 AM

Сахара... 

  Poetry
796 0 0
 

Море от мечти и спомени вечни,

полъх на студ в същинския ад,

образи миражи далечни,

изчезват за миг и явяват се пак.


и търсещ спасение глас се дочува,

замиращ сред тръни, обкови зловещи,

проправящ си път и който бленува

бягство от лъчите горещи.


Безмилостно слънцето бавно изгаря,

всяка мисъл и всеки блян съкровен,

капчица дъжд дори не остана -

духът малко остана да бъде сломен...

© Саэф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??