Sep 4, 2008, 8:22 AM

Сама 

  Poetry » Love
523 0 2
Седя си аз сега сама,
и мисля си за нощта.
Чувствата нахлуват в миг,
мисли ме обземат без вик.
Какво да правя аз сега?
Ти ме заплени в мига
и разкри моята душа.
Но ето, пак в очите ми сълзи нахлуват,
без да мога да ги спра.
Зная аз,
че ти си с друга,
но какво да сторя?
Как с теб да не повторя?
Очите ти ми казваха: Ела!
Тялото ти търсеше ме за нощта,
а разума крещеше ми сега:
"Ти си му поредната!!!"
Но желанието в мен надделя
и отдадохме се на страста.
Бавно ме прегръщаше,
нежно ме притискаше,
страстно ме целуваше.
Всяка част от мен разпалваше.
Макар на сутринта да бях сама,
не съжалявам за това,
че изпитах най-невероятните неща.

© Йоми Лас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • стиха ти описва една ситуациа в която съм изпаднала сега дали да се отдам на страста или да забравя момчето което е с друга ! прекрасен е
  • страстно... (и влюбено) хареса ми... !
Random works
: ??:??