Dec 30, 2020, 12:42 AM

Сама 

  Poetry
302 0 0

Остави сърцето ми да кърви

Останаха само хубави спомени

Без теб не виждам път напред

Без теб превърнах се в кубче лед

 

Остави ми рани хиляди

Виждам, че превръщат се в белези

Боли да знам, че съм сама 

Боли, че остави ме в тъмнина

 

И спомени хиляди връщат се

Във всякакви снимки търся те

Да изтрия ли спомена още сега

Да вървя ли отново напред, но сама

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??