Mar 14, 2007, 10:29 AM

Сама съм! 

  Poetry
733 0 3
И пак самa съм, а тебе те няма.
Ту тук, ту там, очите за тебе следят.
И пак самa съм! Мираж и измама!
Аз виждам те, но не... тебе те няма!

И пак сама съм в мрак непрогледен,
сама съм без тебе в мойта любов.
Животът ми без теб е жесток и коварен,
животът ми без теб е суров.

И пак самa съм, сълзите потичат.
От обич, от скръб, дали от самота?
Не знам!
Аз знам, че пак съм без тебе сама!

© Захарче Захаросано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??