Сама съм...
Потапям се в мъгла от чувства,
в сълзи и смях залива се брегът.
Танцуват лудо нощни пеперуди...
Или пък здрачът губи се в контура сляп.
В красивата безкрайност на морето
вълните плискат своя гняв.
Очаквана почивка за сърцето
ли бе за мене тоя бряг?
Аз боря се, вървя и скитам
във свят със мъничко тъга.
И бдят звездите нощем над съня ми,
а денем слънцето подава ми ръка.
Не моля ви за милостиня,
ни прошката ви ща.
Аз скитам пак по своя бряг самотен
и чакам вечността...
© Джоана All rights reserved.