Jul 3, 2018, 9:08 PM

Само една улица ни разделя... 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse
604 1 3


Само една улица ни разделя...

 

Къдриците в косите ти игриви,

цветето останало на прозореца ти

и канарчетата под балкона,

с които пее слънцето на утрото...

 

Само едно улица ме разделя,

от любовта, за която мечтая...

любовта, от която не искам нищо...

само копнея да я създавам...

 

И любовта ми в търсене на нея

тръгва, забравяйки за болката,

която вчера е изплакала влюбена...

защото знае, ще се появи отново...

 

в утрото, във кътчетата на сърцето

песента на залеза, на онзи изгрев,

...крилата и ангелското и лице...

обичта, която се сее и пожънва...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??