Nov 30, 2010, 9:12 PM

Само леден сатанински глас 

  Poetry » Other
476 0 0

Преди време един мои познат, много добър китарист, ми поиска разтърсващ метъл текст... Направих му няколко и той ги хареса. После емигрира, а аз изгубих текстовете. Сега намерих един и дълго се колебах дали да го публикувам. Все пак той отразява жестоката истина.

 

Ветровете отново довяват

         режещи душите звуци.

   Страшен лед обсебва сърцата

                   дори на неродените внуци!

“Всички вас, до крак, ще изкуша!

         Мои роби ще бъдете вечно!

                Аз се храня с човешка душа,

                      ще ви карам в поквара да мрете!

Най-любимите хора ще мъчите

                     и за злато само ще мислите!

Всяка вяра във вас ще изтрия

        и Създателя свой ще проклинате,

              с най-ужасната Земна помия!

Изроди в човешки униформи

от всички ще направя АЗ!

Няма БОГ и никакви норми,

само леден сатанински глас!”

 

 

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??