Feb 27, 2008, 4:55 PM

Само сбогом 

  Poetry
866 0 26

Само сбогом ще кажа, преди да си тръгна.

Аз не съм многословна в разделите.

Ти не молиш, не искаш, дори не проклинаш

(както казваше - светът е за смелите).

Само вик ще изтръгнат гърдите ми,

стенещи от печат на целувка на Юда.

А ръцете, на възел в косите ми вплетени,

ще възкръсват след смъртна заблуда.

Ще достигам дълбоките дебри на залеза,

упоена от клетви отминали.

Ще те вдишвам от спомена жив на раздяла

(само той ще остане в очите ми).

.................

Само сбогом ще кажа, преди да си тръгна.

Аз не съм многословна в разделите.

Любовта и без теб някой ден ще прегърна.

Ще узная в живота пределите.

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??