Jan 21, 2009, 9:06 PM

Само себе си намираше за истински красива 

  Poetry » Phylosophy
734 0 6
Забранено и бе да обича!
Затворена във огледален замък на мечти...
И дните и минаваха себично,
а времето ограбваше душата й...

Веднъж опитала се да избяга,
попаднала във истинския свят,
тя виждаше невзрачни хората,
защото не успяваше да се огледа в тях!

А жадно впиваха погледи във нея...
Оставаха без думи от възхита!
За тях бе по-приказна от фея,
но за името й никой така и не попита...

Не остана да живее в света на грозотата,
само образа във огледалото я правеше щастлива!
Затворена години в замъка на красотата,
само себе си намираше за истински красива...



На СУЕТАТА

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??