May 25, 2019, 11:43 PM  

Само тази любов продължава завинаги... 

  Poetry » Love
486 0 0

Само тази любов продължава завинаги,

която след себе си оставя следа,

И разбираш, че живота ти е бил напълно празен,

преди да се родят твоите деца.

 

Само тази любов продължава завинаги,

Мигът във който даваш живот,

срещу тебе се протягат две ръчички мънички,

търсещи закрила, топлина,

в нежна майчина прегръдка.

 

Само тази любов продължава завинаги,

когато над съня му тихо бдиш,

и си спомниш как го чака с нетърпение,

и отброява дните когато ще родиш..

 

Само тази любов продължава завинаги,

сълзици в очите бебешки щом заблестят,

мама ще го вземе в своите прегръдки,

нежно до гръдта,

и като ангел ще го пази цяла нощ до сутринта.

 

Само тази любов продължава завинаги,

На майката към своите деца...,

най-чистата, най-истинска..,

Завинаги остава тя!

 

 

 

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??