Nov 10, 2010, 12:25 PM

Само в нея... 

  Poetry » Love
585 0 7

Сподели самотните ми нощи!

Малко топлина ми подари!

Млада е душата ми все още,

в нея раната Любов гори

 

и сърдечни земетръси ме люлеят

шеметно, със яростен стремеж.

Приласкай тъгата ми! Във нея

себе си дано да разбереш.

 

Нежните пространства ме разкъсват

и вината цяла побеля.

Странни заклинания възкръсват  -

карат ме  без звук да спотая

 

всеки трепет, всяко подозрение

и да чакам скъп от тебе знак.

Любовта е нашето спасение!

Само в нея живи ще сме пак!

 

 

 

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??