Apr 17, 2008, 4:39 PM

Само за теб 

  Poetry
783 0 0

Искам да те видя,

очите ти да  зърна.

Искам да те видя,  

и пак да те прегърна!!!

 

Нека да ти кажа

думи само две:

"Обичам те безкрайно",

и то от все сърце!!!

© Зоя Мерджанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??