Oct 21, 2011, 10:31 PM

Самоомраза 

  Poetry » Other
621 0 0
Давя се във собствения си образ,
топя се пак във своя свят.
Стига се преструвах, стига толкоз!
Нека избягам от този град...

За пореден път залива ме самоомраза
и се смятам недостойна за това.
Пълзи във вените ми като чиста зараза,
потъвам бавно в ледна тишина.

Но болката не стихва,
плувам в познатата самоомраза.
И аз изтощена притихвам.
Примирих се с тази зараза.

© Мия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??