Apr 14, 2009, 9:37 PM

Самота 

  Poetry
573 1 2

Снощи бях под душа
и мислех си за любовта.
Дошло ми е до гуша
да тъна в самота.

Самотата бавно ме разяжда,
защото я няма любовта.
Разяден като мръсна сажда,
самотен съм отново през нощта.

© Крум Марков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??