С А М О Т А
В самота облян
се събуждам пак пиян.
Все съм сам
и вървя натам,
където моята душа
пропада в пропастта
на вечната тъга.
Чакам тебе цял живот,
моя първа любов.
Ела сега при мен
и вдъхни живот във моя ден,
за да оцелея аз със теб
и да продължа напред.
Господи, обръщам се към теб сега,
дай ми сили да издържа,
да намеря любовта,
защото знам, че тази самота
превръща ме в развалина.
Камен Тодоров
© Камен Тодоров All rights reserved.