May 19, 2019, 10:41 AM

Самота 

  Poetry » Love
416 0 0

Мълчи загадъчно небето.

Една звезда навъсено се мръщи.

Чашата прелива с тишина,

в очакване да влезеш в къщи.

 

Розата във вазата увяхна.

Часовникът е спрял, стрелките се целуват.

Чашата прелива от непоносима болка.

Самота със нокти в гърлото се впива.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??