Jul 28, 2006, 12:27 PM

Самота 

  Poetry
727 0 0
Стоя си в стаята сама,
а над града се спуска мрака.
"Здравей,безкрайна самота"-
обади се момичето,което очите си за теб изплака.

"Как си днес луна?"
Ти спътнице на самотните души.
Готова си да чуеш изповед още една,
готова си  да проследиш отново по лицето мокрите следи.

Кажи кога ще дойде утрото
с топлите,слънчеви лъчи.
Кога бляновете мои
няма да са вече само мечти?

Ах,тази нощ безкрайна е
а болката в мен не отминава.
Аз знам поне че ще запазиш тайната,
дори завинаги ноща да продължава.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??